Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som hösten i vår själ

Om
Du var min
Eller om
Jag var din
Skulle det ändra något då
Skulle vi se varandra då
Eller är detta vårt öde
Meningen med allt
Fel tid
I fel värld
Där våra själar vet
Det våra hjärtan inte ser
Eller ens förstår
Varför
Varför kasta bort
Det universum redan visste
Långt innan våra ögon möttes
Den explosion av elektricitet
Som förvånade oss båda
Som skakade grunden
Vi trodde vi stod säkra på
Du vågar inte se mer
Du tittar bort
Bort på ditt trygga jag
Som du litade på
Och jag ber om ursäkt
Menade inte att tränga på
Fastän jag ser
Att du också förstår
Vad vårat öde
Består av
Vad meningen med livet
Är




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-05 04:08



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så väldigt bra är denna din dikt. Om något så starkt.
2020-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP