Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen är hatad & smutskastas dagarna i ända

Luften känns mer & mer svårandad
märker av förminskningen utav friheten
snaran håller på att dras åt hårdare
det fria ordet, där man kan få uttrycka
sina åsikter tankar utan rädsla är under attack
det gäller att hålla sig inom gränserna
men det är helt okej att ha öppna
där vem som helst kan vandra in..
staten tycker inte att det behövs någon
kontroll, utan tillåter människor att
helt fritt sätta sina fötter på svensk mark
inte undra på att det är kaos i samhället
öppenheten har gett ett resultat som
inte bär god frukt, skörden är hemsk
den är rent ut sagt genomrutten & doften
ligger tung över hela avlånga land
vissa saker är tillåtet, andra absolut inte
har man andra tankegångar än den
politiska korrekthetens etablissemang
då är man helt sonika obekväm & sedd
som "ouppfostrad" & måste bli fostrad
bli slagen på fingrarna, nypt i örat
dragen i håret, inlåst i rum med fördragna
gardiner & igenbommade fönster..
den som har ögon ser vad som händer
den som har öron hör vad som sker
den som inte är manipulerad fattar
höjden bredden djupet av pågående
utveckling & förstår att lilla Svea är
på väg mot en diktaturstat fylld av
annan klientel, som älskar detta
den som fortfarande tror på makten
är lurade av alla serverade lögner
sanningen ropar ut sina varningar
den är så hatad & smutskastas
dagarna i ända utav den








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-05 07:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2020-09-12

    lydriket
"politiska korrekthetens etablissemang"

Sanning i dina ord.

Staten är fylld av politiskt korrekta och ovärdiga människor som är mottagliga för pekuniära argument och sötman i Stockholms innerstad.
2020-09-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP