Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Visheten hos Gud!

 

Du har dolt det

för denna tids

kloka.

Älska inte

världen 

Älska ordet

Budskapet

älska Gud!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 104 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-05 08:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2020-09-12

    Lena Staaf VIP
Ja, många är så bundna av världen, framför allt det materiella.
2020-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy