Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Kallas det Yrsel?


Dina ord
Är som Sockerdoppade chilifrukter
Underbara
Men
Får mig att
Rodna
svettas och
DinaORDärsomknytnävsslag
Kallas det Yrsel?
Men ändå
Jag ber dig om mer




Övriga genrer av Sofia i hatstaden
Läst 744 gånger
Publicerad 2006-07-13 23:26



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Ja det här har du verkligen fångat mycket bra!Sockerdoppade chilifrukter har jag förvisso aldrig smakat men det låter hett!!!
2006-07-25

  Bissen
Bra fångat!!
2006-07-18

  hallonbåt
Gillar verkligen din liknelse!
titeln kunde varit lite roligre kanske...
Annars super! :)
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden