Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt Island är sagorna!

varför dräpte de Njal

Flosi vet nog,

de brände han inne

Njal hade blivit kristen

Var det därför!

jag garderar mig

med en ikon,

annars orkar

jag inte läsa!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-05 11:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En bra gardering.
2020-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Visst blir vi påverkade av de dramatiska sagorna, bara att konstatera!
2020-09-07

    Lena Staaf VIP
De gamla sagorna säger mycket om människors ondska. Men det är mästerliga berättelser.
2020-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy