Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imma

Jag upplever dig
som ett obekant rum
med immiga speglar
på väggarna.
Jag vandrar i vindlande gångar
i ett mystiskt slott
i en märklig skog.

Knarrande golv
under mina fötter.
Svärmar av eldflugor
skingrar mörkret i hörnen
och bildar ombytliga stjärnbilder
att navigera efter
flytande i luften
som glödande moln.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-05 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP