Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I naturens regnstänkta rampljus

Regnspår
kvardröjer som

skimmerstänksblänk
på en blåklocksleende
vinddansare

I naturscenens
rampljus
rör sig blomballerinan
drömgraciöst

till takten av
lövstämda valstoner




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-05 14:34



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så skir och spröd, som en blåklocka. Väldigt fin, även passande bild.
2020-09-08

  BenGust VIP
I delikat ton skriven.
"Skimmertänksblänk" och
"blåklocksleende vinddansare"
förgyller.

2020-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP