Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödglödgat hösthjärta

Nu flyr mitt hjärta
Mitt hjärta flyr
in i glöden

Jag ropar
Ropar till mitt
flyende hjärta

Vädjar med
min mjukaste röst
Jag vädjar

Men mitt hjärta
ignorerar mig

Rödglöder där
så lustfyllt onåbar

Som ett glödgat
höstlöv i vinden




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-05 15:42



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fantastiskt bra; en djup, känslostark höstdikt att spara.
2020-09-08

  Marita Ohlquist VIP
En vacker och vemodig text om hjärtat som väljer sin egen väg.
Bra liknelse med höstlövet.
2020-09-07

  Lena Själsöga Keijser
vandrar i dina ord
ord vilka lever vilka är
är
ofta blir jag tyst ty vad kan jag säga min upplevelse blir fattig i uttryck
2020-09-06

    ej medlem längre
Innerlig och stark. Tycker mycket om inledningsorden och dess rytmiska vändningar. Vad vackert hjärtat är men svårt att förstå ibland.
2020-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP