Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kristallröken.

Det lutar svagt mot sjön. Stegen är alltid lätta bort, tunga hem.
Svalget smakar sött, kristallröken har fastnat i flimmerhåren.

Du har två ärr på ryggen, du blev skjuten i en duell som du vann.
Var inte rädd, var inte rädd säger den orädde.

Det står fem krukor på rad i fönstret, det är så det ska vara säger du.
Gardinerna är ljust gröna, så som de ska vara.

Fem flyttkartonger är allt som ryms på höjden, bredden.
Lätta steg på väg bort, men aldrig hem.




Fri vers av kalle ankus
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-05 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus