Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det lyckades du med

det som alla andra försökt innan dig
men misslyckades med

satte du ihop mig
på den befarade bänken

du var så motsägelsefull
att jag ifrågasatte dig

och kanske borde jag gått iväg
innan jag visste
hur djupt jag skulle falla
inför dig
och dina tankar

men det du aldrig säger
inför mitt ansikte
betvivlar jag dig nu

och det du visar
får mig att vakna

jag förstår nog mer än vad du tror
det spelet som försiggår

det fick mig att gå i annorlunda spår
rak på sak

en liten strimma av själslighet
letar sig djupt in

att lära sig vad man är dålig på
har jag inget annat val ifrån

jag har inget att luta tillbaka mot
för det finns inget kvar

jag känner visserligen igen mig
en liten stråle av hopp

det är ett evigt sökande
och jag har blivit tvungen att bli nyfiken igen

jag har missat så mycket
det har gått så många förlorade år

att jag försöker ta igen
ta ikapp
och lära om det jag en gång kunde

jag vet inte vad som är värst
att se på när jag kämpar

det kan inte vara lätt att försöka
att omringa mig med ett evigt pussel
och samtidigt få mig att bryta mig ur
alla möjliga mönster

och den lilla bubblan som jag har skapat

distanserar jag mig från
här och nu




Övriga genrer av eldblomma
Läst 122 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-05 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eldblomma
eldblomma