Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Språket som aldrig möttes


Ditt och mitt på fallrepet


Trivs mig snälla
Du som fallit in i min fåtölj
Den mönstrade

Ställföreträd ditt ego
Medan du lyfter fötterna mot himlen
Den regnade

Nedslaget i marken jag
Och du som sitter långsamt närmare
Ditt samförstånd.

Vi möttes aldrig eget
Vi två som sitter sakligt mumlande
Det fullkomliga





Fri vers av Ninnesdotter
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-05 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninnesdotter
Ninnesdotter