Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker

Jag önskar jag var;

lobotomerad 

vardaglig

kantig

likgiltig

grå

Absolut intetsägande

.

Kanske hade jag varit;

intressant

begriplig

hanterlig

lagom

behaglig

levande

.

Istället för;

.

lidande.

 




Fri vers av SofieVem VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-09-05 20:38



Bookmark and Share


  Engel
Åh, min önskan från barndomen.
Men det är fint att överge den och finna sig. Och förlora sig en smula.
2021-02-24

  Madrugador
Yupp, känner igen den känslan. Istället för applåd får du en verbal klapp på axeln :)
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

SofieVem
SofieVem VIP