Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Rimmat 3



Prydnad

Jag väntat dåligt väder,
och tog på tjocka kläder
och varma skor
när jag for,
men frosten i min kropp
tinar
aldrig opp,
pinar
varthän jag drar
varje steg jag tar.
När solen lyser kall
värmer tårarna
som vårarna
i alla fall.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-07-30 08:11



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Så nära som det är
2021-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP