Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur många för djupingar är det i en golfboll? Inga, eftersom det i så fall skulle heta 'fördjupningar'. En golfboll har en del hål och skall ha jämförts med månen, som har en del 'skavanker'. Medan en bilyardboll sällan ses som en skalp.


Något litet om golf




En del människor
svär över att
hamna i en

bunker. Men i
Tyskland är det
väl bara en

som räknas? Har
de då ingen
sand i sina

golfbanor? Jo, men
den heter då
inte det på

svenska, utan på
tyska förstås. Är
du alldeles rysk?




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-26 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP