Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerande tankar fick jag


Hjärtats förtroende

Se! att ge dig mitt hjärta

det går ej, ty så fort du skulle ta

i det skulle det spricka, krossas 

och falla till grunden där allt började

av gamla skador och bedrag.

 

Ja exakt tretton tusen tretton skärvor

så många gånger krossat, och så många gånger

ihop satta att siffran är i mitt minne.


Men skulle du lyckas att ta dig in

och bli vän med min själ

och få den att känna igen. 

Då!!.. ja då kanske vi kan skapa

ett nytt hjärta till mig som är mycket

starkare och som vi kan använda gemensamt

i vår sökan efter ärlig och riktig kärlek.

 

och du kan nå mitt innersta jag.

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lasseman VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-05 21:09



Bookmark and Share


  Maria Sundelius
Så sant. Bra beskrivning!
2021-02-11

  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2020-12-15

  DominiQueen
Ord om ett vackert hjärta
och äkta kärlek är fint
att stå upp för
hjärtesorg känns verkligen
önskar Dig
allt, allt gott
2020-11-01

  angela Täubert fd Jansson VIP
Just så kan det kännas, bra skaldat!
2020-09-11

  siv birgitta.a. VIP
jätte bra gillar texten
2020-09-11

  aol
Underbart just såsom jag själv skulle kunna tänka, kändes att skriften var är så hjärtnära.
2020-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP