Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vandrat så långt...

Nu tycker jag att jag vandrat alltför länge
på samma tröstlösa stig

Men, nu jag tror - det känns som om - att en ljusning skymtar...
Det är nu bara för mig att tacksamt ta emot denna ljusa öppning.

Mitt liv är värt att lättas upp...och jag vill lätta upp det
lite varje dag...

Nu finns bara denna nya stig att gå...

Jag har lidit tillräckligt -- det får va nog.

Det blir en trösterik höst. Det blir bättre nu...




Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-05 21:23



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint så härligt med denna nya stig
2020-09-06

  Öknens Ros VIP
Ett steg framåt till en mer positiv tillvaro, kämpa på!
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP