Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer fantasi

Tänk er ett stort nudistläger...
Alla bara går nakna på en lång solbelyst sandstrand.
Alla går ner i vattnet, plaskar, simmar, hojtar glatt till varann.

Det är sommar.
Vi lever.
Vi njuter av våra kännande kroppar.

I protest mot alla tvångströjor.

I protest mot det påtvingade, det pryda.

Vi sjunger runt lägerelden om kvällen.

Så ser min dröm ut.






Fri vers (Prosapoesi) av bohemen VIP
Läst 111 gånger
Publicerad 2020-09-05 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP