Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrivandets möda


Åh, jag sliter med orden

Åh, jag sliter med orden
de är för många
jag skalar av
snålar
spar

Att nå in i tanken
nå ut
det är svårt
men jag tänker
det skall inte vara lätt
det skall födas fram
med möda
värkas ut
för att vara värt




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-05 21:37



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Håller bara med.
Ensamt och stundtals
tålamodsprövande.
Men givande att studera
ordflödet långt i efterhand.
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP