Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallmur


Plogar på djupet

plockar sten

Bygger en
stengärdsgård
av stötesten
och integritet
kring ett djupt rotat
yttre och inre landskap

Plöjer fåror

Det blåser över
åker och äng idag

En vind fylld av
blomdoft och leråker




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-05 21:44



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Naturkonstnärligt
Känslosamt
Skriftat!
;)

2020-09-08

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vackert skrivet om stark integritet!
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP