Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skyhöga energier

 


I tankar om det som är värdefullt


I det gedigna och i det klara


I det jag kan greppa


och finna ro


I flöden av rus och lycka


I strimmor av skyhöga energier


I vibrationer av kärlek och tålamod


I tacksamhet och styrka till livet


Är jag 


 




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-09-05 22:40



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Varandet
Transformerar
Allt ÄR


Tack!
2020-12-12

  Solstrale VIP
En mycket stark dikt med stort omfång som famnar! Tack!
2020-11-01

  Marita Ohlquist VIP
Fint om att leva med öppna sinnen, ta vara på och njuta av livets goda!
2020-09-07

  Alysse VIP
Underbart att läsa
ljus och kärlek
till livet, till sig själv
och till andra
kram
2020-09-06

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Livskraft i varandet. Bra....
2020-09-06

  Nils-Robert
Så positivt. Så livsbejakande.
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP