Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

är ett långsamt sätt att dö på
men
jag känner mig i allra högsta grad levande
här jag går
på bron över
och tänder en cigarett




Fri vers av Den Blå Tallen
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-09-05 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den Blå Tallen
Den Blå Tallen