Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De svåraste frågorna

 

____________

De svåraste frågorna

kanske inte kräver

svar

 

de kanske måste

andas sina egna

andetag

 

tillåtas falla likt

regnet

i ett oändligt hav

____________




Bunden vers (Rim) av Magica VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-09-06 01:06



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Klokt av eftertanke.
2020-09-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och klokt diktat! Tyvärr kanske alla frågor man har i livet, aldrig får svar. Men man får finna sig.
2020-09-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om att vi saknar svar på en del av livets frågor, det är mycket vi inte förstår.
2020-09-07

  Peter G VIP
Vilken jättefin text!

Och att acceptera att alla frågor inte kan få svar är nog sunt, många gånger, om inte annat så ger det lite mer sinnesfrid!


2020-09-06

  Maria Sundelin VIP
Kloka tankar
Kramar
2020-09-06

  Katinka VIP
Åh vad fint, som en ocean av tårar.
2020-09-06

  Sparvögat VIP
Så vackert formulerat ...
Nej vissa frågor kräver ej svar.
2020-09-06

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vi kommer inte att få svar på alla frågor, det får vi acceptera.

2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP