Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillkarvad enligt formen ÖTTöttöttÅTT .... (inräknas även såsom Rondell # 19)


Tröskel # 18 : EkorrKorridor

 

 

Sommaren har nästan dött

Hösten snart till världen fötts

Solig sal, blott fönstret blött

Blodet rusar gult & blått

 

Fötter vissa trappsteg stött

Halvvägs pigg, men halvvägs trött

Sällan vi på mitten mötts

Kvarstår var termin som gått

 

Nötters skal av vind förstrött

Samlas ömsom hårt & sprött

Hungrigt språng kan tyckas sött

Köttslig form må själ förstått

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-06 06:18



Bookmark and Share


  Nanna X
Fina rim i smått och sött!
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP