Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med din klara sols uppgång

Med din klara sols uppgång
väcker du min morgon
Fåglar sjunger, drillar
Nåden leker och läker




Prosa av Feminaz
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-06 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz