Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lust

Vaknar av hur din lust
väcker min
Inte längre ensamt naken
mellan lakan
Inte längre avskilt själv

Din kropp naken längs min
Dina läppar mot min hud
Läppar där precis under örat
Ditt bröst mot mina skuldror
Din hand omsluter mitt bröst
Din mage mot min svank
Ditt kön mot min rumpa
Lår mot lår
Benen insnärjda i mina

Så gott att blunda in i kudden -
känner din kropp,
dina händer,
din andedräkt,
dina intentioner,
din lust så mycket tydligare.

Min sömntunga varma längtande kropp.
Huden nyvaket känslig intrasslad i mina lakan
omgärdad av din lust
genomsyrad av min...




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-06 08:25



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hellre trassla in sig i lakan
än ett trassligt äktenskap
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB