Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inom brinner lågan av mod som släcker rädslor

Någon skrämselpropaganda biter
inte på min kropp min själ mitt hjärta
min styrka emot är större starkare
inom brinner lågan av mod som släcker
rädslor som försöker kontrollera..
det gillas ju inte av styrande politiker
de vill förminska folket sätta munkavle
på de som så ofta kallas för de obekväma
lyda deras order är vad som gäller
gå efter dem i deras formade fotspår..
vara foglig & lydig deras ord som alltför
ofta är fylld av missledande budskap
falska löften på löpande band
vissa vänder kappan efter vind
man försöker mörklägga problem
vinklar så mycket som bara går
att ljuga är de mycket bra på
lögnens gloria lyser där de stå
falskhetens ansikten framträder
hårda kalla individer utan empati
finns ingen respekt tacksamhet
till de som byggt upp landet
till de som sliter stressar jagar på
i dagens samhällsutveckling
det är bara piskan som gäller!
besparingar & indragningar
utgifterna är extremt höga
men tro inte att pengarna
används för att hjälpa folket
de styrande älskar att slösa
våra skattepengar på andra!
det är ju sanningen & deras
lögner kan inte gömma undan
det märks så tydligt att de
har övergett sitt eget folk
den svenska välfärden
är nu ett minne blott!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-06 09:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP