Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemingway turisten i Kenya



På morgonen förstod han
Den världsberömde foto
-grafen

Att hon och hennes ord
som klampat omkring i
hans huvud

Var bättre och mera värt
Än hundra utvikta Tjejer

Hur det nu kunnat bli så?

Det hade inte ens en gnu
aningen om som betade
harmoniskt

Bredvid de skuggande
Akacia träden


Utanför det fladdrande
Safaritältet.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-06 10:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
När snön på Kilimanjaro smälte tappade fotografen motivet

2020-09-06

    Lena Staaf VIP
Insikter kan drabba en när man är utanför sitt vanliga sammanhang.
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP