Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva - existera

Lyssnade på söndagsintervjun på P1 idag
Reportern Martin Wicklin
frågade Andreas Norlén
när han lever
och när han bara existerar

Det där slog an en sträng i mig

Bestämde mig på direkten
att nu måste det bli mera liv
och mindre existens

Såg mig själv gå upp vid soluppgången
börja dagen med en långpromenad
skriva poesi och prosa på förmiddagen
arbeta på kontoret på eftermiddagen
träffa nära och kära på kvällen

Så enkelt det verkar
Jag börjar redan imorgon

Tack Martin och Andreas
Tack P1




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-09-06 11:11



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att ta vara på och njuta av livet!
2020-09-07

  Blomma-Stjärna VIP
En bra plan ger stöd åt dan!
2020-09-06

  Kungskobran VIP
Jag tänker således existerar jag
2020-09-06

  Anya VIP
Intressant med skillnaden mellan att leva och existera. Det tar jag verkligen till mig. Måste jag grunna mer på.
Tack för att du bjuder på detta.
2020-09-06

    Lena Staaf VIP
Så enkelt och ändå så svårt. Eftersom håglösheten, tveksamheten och tungsinnet också kräver sin plats.
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP