Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan värld

i ögonvrån
en aning om en värld

en annan än den vi sitter fast i
likt insekter på ett flugpapper




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-06 12:03



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Flyg fula fluga fly, och den fula flugan flög. Till en annan värld?
2020-09-08

  Kungskobran VIP
Vad är en människa värd
i denna värld
trots alla brist och fel
är hon kanske värd en del
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP