Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor.....

Jag är en skugga....jag passar i mörker där jag är osynlig.

Ibland tar jag modet till mig o ställer mig i ljuset.....
Då kastas jag på marken....det känns smutsigt och folk trampar på mig....

SÅ jag går in i mörkret igen......




Fri vers (Fri form) av SgtChrille
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-06 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille