Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Breda hatten på

Det är regn med risk för åska,
ta breda hatten på,

men gör dig ingen brådska,
du får vad du ska få

gå rak som rädda drommen,
gör dig inget besvär

din dag är inte tom än
fast ingen har dig kär

Du flyr för onda drömmar,
tror att du går i kvav,

din natt har brustna sömmar,
din rädsla går i trav

Snart är det slut på livet,
det vet du mer än väl

Snart tar du sista klivet,
din kropp har ingen själ

I havet drunknar vaken,
i ljuset göms en sol

Till slut så står du naken,
you're such a fucking fool

Gå bort med krumma ryggen,
och sluta säga mot

Du vet du är en stygg en,
gå bort som gjorde Lot

Med regnet kommer åska,
med rädsla dig beslår

men sluta gå och pjåska,
ge fan i hur du mår

Gå genom mörka dagen,
gå genom ljusan natt

Du får nog gå ett tag än,
tills punkten den är satt




Bunden vers (Rim) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-09-06 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP