Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Någon beskrivning eller introduktion behövs ej för den som känner sig träffad ...


Så Galen i dig

 


Att få vara en enhörning tillsammans med dig är nog det bästa med att vara lite små galen, ja galen i dig är jag. Även du är helt crazy i mig.. när man reflekterar över hur det är, är det inte särkilt mycket felen som vi har utan det som vi har här i livet att känna sig bekväm i sin roll , tja rollen som enhörning  vild och lite crazy ... du är ju själv inte så tokig där med dina egenheter som strålar ut mot mig, det är mera markant då man är en enhörning för man ser varandra med ett helgonglorian runt skallen .... galen små knäppt, javisst är det så.. varför krångla till det..


När det är så enkelt , en puss på munnen å det gör det nog lite enklare att leva här...




Övriga genrer (Aforism) av danne //
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-06 21:38



Bookmark and Share


  WyS VIP
Vilken härligt avslappnad bild...
Lång..... sam tillit!
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //