Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Batmania syndromet)


Eftertankens Magma



Magnitud du har tappat bort magnituden
Vid en ny tidsålder som berör ditt skinn

Vad ska betala din vistelse
då Du står invid morgondagen

Dig ska ingen rädsla saknas
Eller modet att skära loss skräcken

Från tarmar som snart spricker
Av hunger efter en förklaring

Änglar faller från skyn

Trötta människor tror sig vara
Ufo`s Messias,poeter,vampyrer

Allt tror de sig vara

Magnituden och du har tappat
Bort den.

Du tror dig ej vara mer än
den sökande

Men vad är det du söker?

Innan det är försent
för denna världen

Magnituden och du har tappat
bort den magnituden,magnituden
magnituden.

Från det absoluta till det
Skenbart osynliga

Som månen belyser
med sin närhet

Där du ännu känner
skillnaden

Som icke låter sig
Förnekas




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-07 01:03



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Intressanta frågeställningar att fundera över.
2020-09-07

  Kungskobran VIP
Betydelsen är betydelselös om den inte verifieras.
Intressant text
2020-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP