Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag

En ny morgon
Ny dag, ny chans
Att ta de viktiga stegen
De steg du är skräckslagen inför
De steg du måste
Ta
För att nå de nivåer
Du vill uppnå, vill uppleva
Vill se, känna

Nya tag
Oupptäckta minnen to be
Bara du, ingen annan
Kan välja åt dig
Bara
Du

Livet är ett mysterium
En upptäcktsresa utan karta
Ditt liv
Din tillvaro
Är din berättelse att skriva
Din stig att följa, dina berg
Att bestiga

Så vad är din sanning?
Ditt öde att forma?
Din tillvaro att uppleva?
Bara du kan ta de stegen
Du känner att du vill ta
Ditt liv
Dina val.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-07 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP