Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snacka skit

När hjärnan semester tagit har

Ger munnen ibland roliga svar

Och när man slår dövörat till

Kan det man hör bli renrakad dill

Från ren till röding vi gick

Och ett zoo och djurgård vi fick

För en avgipsning är en enkel sak

Så när avgiftning kompå tal blev jag spak

Såhär kan en dag för oss se ut

När svaren innan hjärnan är inkopplad kommer ut

 




Bunden vers (Rim) av Maria Sundelin VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-11 10:22



Bookmark and Share


  ULJO
Sådana är vi människor inte alltid konsekventa. Hjärnan och munnen inte alltid i symbios.
2020-09-11

  Marita Ohlquist VIP
Så tokigt det kan bli när hjärnan och munnen inte arbetar tillsammans!
2020-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP