Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rötter




Det går inte att flytta livets träd

utan att några av rötterna blir kvar

där det har vuxit upp




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-09-07 10:36



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Bra, detta tål att tänkas på!
2020-09-09

  Respons VIP
Det är verkligen sant!
2020-09-09

  Elinor Sörensson VIP
Ja, visst är det så. Vissa rötter
sitter djupt. Ibland i generationer.
Klok text.
2020-09-08

  Gunnel Eriksson VIP
Och rötterna känns alltmer ju
äldre an blir. Bra liknelse.
2020-09-08

  lila fjäderblomman VIP
Har upptäckt att jag hade mer rötter än jag velat och visste. Kloka ord!
2020-09-07

  M.Eta
Så är det!!
2020-09-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Så sant! På både gott och ont.
2020-09-07

  BenGust VIP
Del av oss finns inristad i annan tid vid ursprungsplats, vare sig vi önskar så eller inte.
2020-09-07

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om
livets mångfald
2020-09-07

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Precis så är det!
En stark essens av fina ord!
2020-09-07

  Öknens Ros VIP
Fin metafor för livet.
2020-09-07

  Blått Norrsken VIP
Så sant !!! Fint gestaltat .
2020-09-07

  Sparvögat VIP
Vissa minnen finns alltid kvar...
”Livets träd” vacker tanke!
2020-09-07

  ULJO
Så klokt du skriver. Historiens rötter går aldrig att radera. Spår lämnas alltid till evigheten.
2020-09-07

  Kajan VIP
Ja, så är det, vi lämnar kvar något och något lämnar oss på sätt och vis.
2020-09-07

  Feliaxel VIP
Så sant det du skriver
2020-09-07

  Maria Sundelin VIP
ja vissa minnen är rotade hårt
Kramar
2020-09-07

  Minkki VIP
Kloka ord
2020-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP