Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FINNA MITT SPRÅK

God dag

Försöker hitta mitt språk

En man

i en sextiotalskåk

En korp på axeln

och ett svart åk

God dag

Försöker finna mitt språk

 

En dag är snart till ände igen

Nu vissnar hela sensommaren

Och jag hann aldrig leka med den

Ja, samma gamla visa, min vän

 

LARZ GUSTAFSSON 200906-07

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2020-09-07 16:55



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Fint skaldat om sökandet.
2020-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP