Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten ljusglimt i mörkret (Min klimatkamp 7/9)

Som klimataktivist (ähum) kan man tycka att det görs för lite och för sent och fel saker, men faktum är att det inte längre är tyst om klimatförändringarna i media. Om man jämför med för ett par år sedan så är det stor skillnad. Det är gott om artiklar och debatt-artiklar i DN som på olika sätt berör klimatet, och jag antar att det är likadant i alla större dagstidningar. Det är svårt att följa med i nyhetsflödet idag och helt undvika klimatfrågan. Och det är bra. Det ger ett, om än litet, hopp.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-07 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP