Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÄNKT OM CYKELBANOR

 

jag hade inte tänkt

att tänka... så?

jag tänkte väl det

 

aldrig så ofta som nu... när allt tänks ut av någon annan... eller till och med av något annat... tanken slår mig att det är otänkt... vad undrar man... vad är otänkt... ja helt klart vad ännu ingen tänkt på... jag tänker på saker jag tror ingen annan tänker på... eftersom hur många gånger jag än felanmäler att häcken växer ut över cykelbanan så kommer ingen och klipper ned den... detta betyder att jag vinglar på kanten ut mot vägen varje gång jag cyklar där under hela året... under ett helt år har jag uppvaktat kommunen... ändå tänker ingen på att en cykelbana som är överväxt inte längre är någon cykelbana... då har cykelbanan förvandlats till en djungel... jag cyklar i djungeln tänker jag varje gång jag cyklar där... men jag tror nu att jag tänker som så... de som jobbar med att åtgärda cykelbanorna omkring där jag bor nog är apor som gillar djungel... då får de sitta ifred och äta sin banan på kafferasten... och ingen ser att de slänger sig i lianer istället för att sköta om cykelbanorna i staden... eller kanske är det så att det bara är vi cyklister som är kinkiga och borde skaffa oss ett zoo istället för en cykel... och sen ta betalt för att de ska få se aporna käka bananer på sin kafferast...




Övriga genrer (Kåseri) av Solstrale VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-09-07 19:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Motorister pröjsar i runda slängar 90 miljarder om året i vägtrafikskatt för att få använda vägarna. Kanske jag är helt fel ute men varför inte införa en cykelskatt där intäkterna gick till cykelbanornas skötsel?
2020-09-10

    Lena Staaf VIP
Det finns mycket att reta sig på här i livet - men en cyklist som vinglar ut i körbanan kanskr inte finns kvar så länge i livet...
Kanske det var en privat tomt bredvid cykelbanan? Då är det markägaren som ska ansa häcken...
2020-09-07

  Blått Norrsken VIP
Bra att skriva av sig sin frustration av att ingen ser eller hör . Så vidrigt nonchalant att bara ignorera . Roligt med aporna som m de faktiskt är .
2020-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP