Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni i kaos

Inget är som det ska,
men känslan av att finna lugn
där stressen redan byggt bo.

Harmoni i själen
men verkligheten
rymmer kaos.

Samförstånd och dagarna
vänds in och ut
men inombords
gror tid och rum
till en annan värld.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-07 20:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson