Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen är inte klar

Fylld av sten
hålor och okänd dimma,
alternativen vilken är rätt
ökar.

Ser men ändå inte
känslan leder på ny
och okänd mark.

Vägen är inte klar
men förändringen pågår varje sekund
och fötterna vet var de ska gå
då ögonen inte kan se.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-07 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson