Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stämmer vi möte där

 

när allt kommer omkring

kanske jag inte hittar dej

i slottsparkens väl genomförda symmetri

eller bland stadens snörräta

stålrör och betongkonstruktioner

 

där jag är hemmastadd

hos isälvsmarkers tallar

flyttblockskolosser

och kartlavens skrovliga yta

ger mej vindens barrskogsdoft ro

 

en gråvädersdag framåt hösten

möts vi måhända bland lingonris och ljung

och byter blinkningar med varandra

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-07 20:58



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Underbar !
2020-09-14

  Roger VIP
Skogens närvaro är stark i din härliga text. Får en känsla av kurragömma genom säsongerna
2020-09-08

    Lena Staaf VIP
Härligt lekfull text som doftar barr och mossa!
2020-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg