Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Illusioner av kärleken

 


Jag blev kär i kärleken


I en illusion av längtan


brinnande i en närhet


I kärleken som gjorde mig vacker


Fick mina ögon att stråla


Mjuka sensuella rörelser


gav mig nytt liv


nya andetag


I en illusion av


explosiva vågor


Virvlande atomers dans


Minnen av hängivelse och åtrå


Skapar högar av glansfulla stjärnor


i en kärlekssång


 




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-09-07 21:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Otroligt bra skrivet!
2020-10-06

  AiA Maria den fria
Lysande!

Tack!
2020-09-21

  Peter G VIP
Väldigt fin denna; stark i ord och ton!
2020-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till kärleken!
Varav hjärtat är fullt skriver pennan.
2020-09-09

  Blått Norrsken VIP
Till NilsRobert vill jag svara ; Det var endast en illusion som gav mig ett uppvaknande och massor av kärlek till mig själv.
2020-09-08

  Maria Sundelin VIP
Vissa känslor går in i varandra
Bra
2020-09-08

  Nils-Robert
Så fina rader om kärlek men med ett uns av misstro i rubriken.
2020-09-08

  aol
Underbart så äkta från poetens hjärta strömmar den största känslan man kan äga ett minne i hjärtat som en sol som aldrig går ner.
2020-09-07

  ULJO
Fin kärlekssång
2020-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP