Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdigt,vilt och vackert


Intill motorvägen

Den sitter ofta på
just den stolpen

intill motorvägen

Med sin specifika
siluett

Ibland lyfter den
inför våra
uppspärrade ögon

till sin cirkelplats
högt i skyn

Glider med
utsträckt kropp
och uppåtvinklade
vingspetsar

i sitt eget kretslopp

Värdigt,vilt och vackert




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-08 09:45



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Imponerande ståtlig bild, fint förmedlad av dig!
2020-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP