Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

septembersång (haiku)

 

björktrastars hökjakt
bland lövgrönt och gulklasar
höst blänker i vattenpuss




Bunden vers (Haiku) av Per Rydberg
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-08 09:56



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Instämmer ! Fin höstkänsla !
2020-09-14

    Lena Staaf VIP
Färg och rörelsr i vacker höstdikt.
2020-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg