Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På livets bräda

Flyg ut ta sats

Hoppa befriande långt ned

Stupet svindlar förbi

Det går så fort

Landa ned i kärleks ballonger

faller mjukt

Skrattande leende mot dig

Håller du om mig

Stunden är så underbar

Kastar upp kärleks bollarna högt högt

De flyger iväg

Stå kvar ensam....

 på livets bräda

Tar tag i alla känslor som bor 

inom hjärtasrum

Ta ett språng i livet.....

 

 

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-08 12:44



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
begeistrade ord.
2020-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP