Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosor med röd lapp

Det var fel dag.
Ingen dag är fel för rosor.

Inte ens om det är rosor köpta på ICA.

Det lyste om honom, när han lämnade fram buketten.

Hon tyckte nog han borde tagit bort den röda prislappen.

Varför det förresten?

Rosorna var vackra, trots det låga priset.
Och han, han gör sig aldrig till.

Det är ju därför hon älskar honom.







Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-08 13:24



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Underbart!!!
2020-09-15

    Lena Staaf VIP
Hjärtegott i alla fall!
2020-09-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Kanske en typisk kvinnlig reflektion. Men som sagt, det är tanken som räknas:)
2020-09-08

  bibbi ahrnstedt
Härligt!
2020-09-08

  Öknens Ros VIP
Det är tanken som räknas, sägs det i alla fall.
2020-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP