Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... ingen vet riktig vad det egentligen är, en...


Big Bang

smärtan var överväldigande
när sprickan brast öppen
två själar vittrade
som begravda under hösten
i multnande omfamning
krampaktig döende
bittra blickar ser ingenting
där förr kärlek bodde

smärtan var överväldigande
som när hud slits av
när sprickan brast öppen

och ett universum sprängde sig emellan





Fri vers (Fri form) av Peter Vahlersvik
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-08 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik