Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi 2.0


Ändrar allt sig

om jag viskar dig

det mitt hjärta ropat en tid

att något annat tagit vid


Det jag behöver och inte fått

för du har på annan väg gått

vi kom till ett vägskäl vi två

kanske att det var då


Då som också du kände

att det något hände

att vår kärlek brunnit ut

att vi nu nått vårt slut


Gråt för att vi är över

ge oss tiden som vi behöver

att läka våra sår

tår för tår


Vi älskade oss så hårt

även om det nu känns svårt

har vi oss kvar än

vi som gått från älskande till vän



































Bunden vers (Rim) av Poesia VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-08 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP