Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri själ.

Låt dina vingar lyfta dig.
Mot nya höjder,
Nya mål.
Låt själen höja dig.
Låt ditt medvetna vara med.
Låt det nya överrumpla dig.
Övertyga dig att låta allt ske.
Nya vägar. Nya upplevelser.
Ett nytt du.
Ingen annan än du.
Kan släppa ditt sinne fritt.
Så länge har du varit fast,
Fast i det förflutna.
Det som inte är du idag.
Det som inte låter sig påverkas mer.
Veckla ut dina vingar.
Släpp minnen som var.
Det som du tror är du.
Men som i själva verket...
Bara är din förgiftade spegelbild.
Du är ett fritt väsen.
En fri själ.
Låt inte ditt falska jag ta över.
Den du är.
Släpp vingarna fria och
Se aldrig mer tillbaka.
Igen.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2020-09-08 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP